torsdag 22 april 2010

Nytt mobilabonnemang hos Tele2

Med övergång från vanlig till smarttelefon, så gäller det att byta abonnemangform. Jag ringde till min nuvarande Tele2 och fick veta att jag hade haft mitt abonnemang i 13 år att villkoren inte erbjöds längre. Det var alltför dyra. trots det så har jag inte Tele2 fakturor varit så höga. Mobilen, en Palm, har funkat så dåligt att jag använt den så lite som möjligt.

Men med HTC Desire ändras det. Nu ska jag prata, surfa, sända, lyssna, mm. Efter en del prat med en mycket trevlig person hos Tele2 blev det Knock Out. Man ringer för 39 öre i minuten, dygnet runt, till alla nät. SMS är 55 öre/st. 39 kr i månaden tillkommer. Vad det kostar att surfa vet jag inte, men 1 Gb ska ingå. Överskrider jag den så kostar det inte mer, men det går långsammare.

För att veta om det nya billigare abonnemanget kommit igång försökte jag kommer inte på Tele2 "Mina sidor". Det gick inte för att jag inte registrerat mig. Och det gick inte registrera mobilnumret. Ringet till Tele2 förklarar hur man gör och att de sedan sänder uppgifterna. Jag trodde de skulle komma med posten, men de kom per SMS på direkten. Tele2 sköter sig bra.

På Mina sidor kan jag följa kostnader dag för dag fast med lite försening. Idag (0420), kan jag se samtalen för 17:e. Man borde väl i alla fall kunna se gårdagens.

2 kommentarer:

 1. Hej Hans,

  Vi på Tele2 hoppas att du blir nöjd med ditt nya abonnemang. Vi vill samtidigt passa på att informera dig om att vi har vissa intermittenta tekniska problem med uppdateringen av Mina Sidor. Felsökning pågår men jag kan i dagsläget inte säga när detta beräknas bli åtgärdat. Vi beklagar detta.

  Med vänlig hälsning,

  Alan Kocevic, Tele2.

  SvaraRadera
 2. Det var mycket uppmärksamt av Tele2 att notera mitt inlägg. Företaget gör verkligen ett gott intryck. Jag hoppas de gör det möjligt att spara inloggningsuppgifterna också så man slipper att skriva in dem var gång. Det borde också vara möjligt för användaren att byta inloggningsuppgifter.

  Men det kanske kommer.

  SvaraRadera