tisdag 28 februari 2012

Googleanvändare - nu är det bråttom

Google har sparat alla dina klicka med Chrome. Den 1 mars blir de tillgängliga för alla andra Googles produkter som finns i dag och som kan komma i framtiden. De har även rätt att lämna över dem till företag som samarbetar med Google.

Om du inte vill det så TA BORT HISTORIEFILEN! Gör så här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar